Vinnarna av ADAC Camping Awards 2022

Annons:

Varje år utser den tyska motororganisationen ADAC de bästa campingarna i Europa. De som vann i år utsågs i januari men eftersom Rolling Homes inte fanns då får vi finna oss i att visa upp vinnarna nu istället

Vinnare kategorin “Hållbarhet och miljömedvetenhet”

Camping La Ballena Alegre, Spanien.

Den moderna campinganläggningen på Costa Brava får utmärkelsen för sin hållbara och miljövänliga användning av campingplatsen, i synnerhet för maximal minskning av CO2-utsläpp. Mer än 100 ton CO2 sparas per år. Andra nominerade i kategorin “Hållbarhet och miljömedvetenhet” var Blokhus Natur Camping, Danmark, och Ons Buiten, Nederländerna.

https://www.pincamp.de/campingplaetze/camping-la-ballena-alegre

Vinnarkategorin “Innovation och framsteg”

Centro Vacanze Pra’ delle Torri, Italien.

Den moderna semesterorten nära Venedig överraskar gång på gång med nya idéer för fritidsaktiviteter. Det senaste beviset på sin innovativa styrka är den nya aktivitetsparken som är perfekt anpassad för unga campares behov. Andra campingplatser nominerade för kategorin “Innovation och framsteg”: Camping Nature Parc L’Ardéchois, Frankrike, och La Rocca Camp, Italien.

https://www.pincamp.de/campingplaetze/centro-vacanze-pra-delle-torri

Vinnarkategori “Demografisk förändring och tillgänglighet”

50plus Campingpark Fisching, Österrike.

Med ett djärvt koncept som fokuserar på campare över 50 och deras behov, kom campingparken från Steiermark, som drivs av familjen Pfandl, bäst i den här kategorin. Andra nomineringar i kategorin “Demografisk förändring och tillgänglighet” var Strandcamping Waging am See, Tyskland, och Camping Salatà, Spanien.

https://www.pincamp.de/campingplaetze/50plus-campingpark-fisching

Vinnare kategori “ADAC Camping Booking Award”

Camping Stover Strand Kloodt, Tyskland.

Campingen från Drage vid Elbe ligger nära Hamburg och fick priset för sin roll som en pionjär och banbrytare inom digitaliseringen av den tyska campingbranschen. Camping Stover Strand Kloodt har blivit stilbildande över hela Tyskland när det gäller att genomföra onlinebokning av ställplatser. Andra nominerade i kategorin “ADAC Camping Booking Award” var Aminess Atea Camping Resort, Kroatien, och Feddet Strand Resort, Danmark.

https://www.pincamp.de/campingplaetze/stover-strand-int-kloodt

Bildcred: Respektive camping, huvudbild Strandcaping Waging

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


43 − 40 =