Viking Line avskaffar krav på covidpass

Annons:

Sveriges regering och Folkhälsomyndigheten har beslutat att från den 9 februari avskaffa samtliga pandemirestriktioner. För Viking Line innebär det att all verksamhet ombord på svenskflaggade Viking Cinderella nu successivt återgår till normalläge. 

Viking Lines Viking Cinderella gästspelar just nu på Helsingforslinjen men kommer åter i normal trafik med Mariehamnskryssningar riktade till en svensk publik den 24 februari 2022. Från och med samma datum behöver resenärerna inte längre visa upp covidpass för att kunna resa med Cinderella. Samtidigt öppnar Östersjöns största nöjesscen upp igen med artistuppträdanden och dans. 

– Vi är oerhört glada över att återigen kunna erbjuda våra resenärer Cinderellakryssningar så som de är tänkta att upplevas. Det finns en uppdämd längtan efter konserter, dans och underhållning. Restriktionerna har inneburit begränsningar och naturligtvis även varit affärsmässigt mycket påfrestande. Nu ser vi fram emot en härlig vinter och vår ombord! säger Kenneth Gustavsson, försäljningsdirektör Viking Line Skandinavien.

Från och med den 24 februari kryssar Viking Cinderella varje kväll från Stockholm till Mariehamn och tillbaka. Under våren erbjuds bland annat artistuppträdanden med Eric Gadd, Loreen och Robin Bengtsson och Norlie & KKV.

De avskaffade restriktionerna gäller för svenskflaggade Viking Cinderella. Rederiets övriga fartyg lyder under finska respektive estniska bestämmelser. Restriktionerna i Finland förväntas enligt landets regering avskaffas från mitten av februari.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 1 = 6