Sweden Outdoor Festival i Billingen

Annons:

Sweden Outdoor Festival återkommer efter två års uppehåll under pandemin. I år arrangeras festivalen, som är fylld med massor av uteinspiration, under våren i stället för på hösten.

Under två fulladdade dagar den 21-22 maj 2022 visar outdoor- och aktivitetsföretag sina tjänster och produkter för alla som är intresserade av livet utomhus, allt bekvämt väderskyddat på en 6 000 kvadratmeter stor yta under Arena Billingens nya tak. 

– Festivalen firar fem år och känslan är att detta kommer bli den bästa någonsin. Äntligen har vi hittat den perfekta platsen runt Billingecenter för mat- och mässområde. I nuläget har vi 25-talet utställare som kommer sälja allt från friluftskläder, ryggsäckar, kängor, utekök till SUP-brädor och flytvästar. Vårt mål är 10 000 besökare under helgen, säger projektledaren Lotta Stigsdotter.

I den inspirerande miljön med Billingecenter som nav blir det både föreläsningar, prova på-aktiviteter, matområde och tävlingar. I år kommer outdoorföretaget Astro Sweden som är sponsor för mässområdet att medverka med sina produkter och sin kunskap inom friluftsliv, jakt och fiske.

– Astro Sweden ser mycket fram emot Sweden Outdoor Festival på Billingen som vi tycker passar perfekt för en outdoormässa. Den nya platsen under taket vid Billingen Arena kommer bli så grym! Vi kommer ha många av våra största leverantörer på plats och det kommer finnas något för alla som älskar outdoor, säger Martin Maars på Astro Sweden.

Som tidigare år kommer det att finnas möjligheter att prova på flera olika aktiviteter som kajak, fiske och SUP i Hållsdammen, workshops och olika demos i mässområdet. För barnen öppnas ett barnområde i Skogsmulleriket. Som en del av festivalen ingår också SM-finalen i utomhusmatlagning under söndagen vid Billingecenter. Det blir gratis entré till festivalområdet och med busslinje 8 från Skövde centrum går det fint att ta sig kollektivt till festivalen. 

Sweden Outdoor Festival

Bildcred: Sweden Outdoor Festival PM/  Leox Design / Next Skövde.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


98 − 97 =