Sveriges största fototävling inom rockabilly

Annons:

Tilltalas du av 50-tal, retro och rockability? Kanske åker du på någon träff då och då? Då ska du delta i den här fototävlingen som går i sex delmoment, en gång per månad från och med april till och med september. Därefter tar juryns arbete vid för att utse en vinnare.

Man kan delta i en av deltävlingarna eller i flera fram till den 31 augusti 2022. Det skriver Morgan Sehlstedt, delägare i Glinder. Det går även att skicka in flera bidrag per deltävling.

Förutom juryn kan vem som helst rösta på sin eller sina favoriter.

– Alla kan tävla och rösta, vi hoppas att tävlingen skapar ett engagemang att skönhet handlar om så mycket mer än könsroller och huruvida man är tjock, smal, kort eller lång, menar Morgan Sehlstedt.

GLINDER är ett familjeföretag i dess rätta bemärkelse. Morgan och hans fru Veronika startade företaget när de båda stod utan inkomst.

– Vi var så fattiga att vi sålde begagnade Tupperware-burkar på Tradera för att få ihop pengar till mat, berättar Morgan Sehlstedt.

Eftersom Veronika är utbildad sömmerska blev valet att starta en relativt billig företagsnisch utifrån Veronikas yrkeskunskap, att sy och sälja kläder. Nu drygt tio år senare är företaget stabilt och har kunder över hela världen.

Det var bättre förr är mer högaktuellt än någonsin!

– Det har varit ett trist 2021 och även början på 2022 i och med Rysslands invasion i Ukraina. Nu hoppas vi på att skapa lite glädje under tiden som vi ser fram emot ljusare tider. Därför vill ge våra kunder ännu ett roligt arrangemang, en skönhetstävling för alla, säger Veronika Sehlstedt. Nytt för i år är att vi har månadsvinnare av presentkort på vardera 1 000 kronor. Vilket vi tror kan ge mer kraft åt att få fler att rösta och exponera.

Mer information om tävlingen hittar du på GET A LOOK skönhetstävlingen.

Relaterade länkar

Bildcred: Glinder PM

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


31 − 24 =