Svea Husbilar nu även i Mora

Annons:

Svea Husbilar tar över Pecuna i Mora och även den nuvarande personalen. Samtidigt så mer än fördubblar Svea Husbilar ytan för anläggningen i jämförelse med tidigare. Den nya anläggningen i Mora kompletterar de två befintliga i Älmsta och Kinna och ger verksamheten en bättre tillgänglighet över hela landet.

Under de närmaste åren så har vi förfinat och förbättrat alla våra processer i konceptet och vi står nu inför flera nyetableringar i Sverige. Detta är ett viktigt steg i expansionsplanerna för Svea Husbilar under kommande år där vi för tillfället tittar på att köpa upp ytterligare husbilsanläggningar, Tobias Linusson, VD Svea Husbilar.

Det känns som ett naturligt steg för Pecuna att gå in Svea Husbilar som är ledande i Sverige inom sitt affärsområde och som har stora ambitioner för framtiden. Vi har fört dialog med Svea Husbilar sedan i höstas och detta blir nu en nytändning för hela Teamet, säger  Mathias Dahlberg, Anläggningschef Mora (F.d. Pecuna)”

Anläggningen i Mora har redan öppnat och för tillfället genomförs utbildningar av hela Teamet för att komma in i Svea Husbilars affärskoncept och system.

Bolaget har från start i slutet på 2016 i snabb takt vuxit till att för 2021 omsätta strax över 370 miljoner kr med 51 st anställda och tre anläggningar (Norrtälje, Kinna och Mora).

2022 – 2024 planerar koncernen att öppna ytterligare fyra anläggningar runt om i Sverige och hoppas nå en omsättning över 1 miljard kronor.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


44 − 36 =