Spännande aktiviteter på Blekinge Adventure Festival

Annons:

Den 2-4 september 2022 är det dags för Blekinge Adventure Festival i Sölvesborg, en helg med friluftsäventyr för alla smaker. 

Programmet 

På programmet står aktiviteter både på land och till havs för våghalsar, den som söker lugnet och allt däremellan. Festivalen är helt enkelt en enda stor upplevelsearena för Blekinges utbud inom outdoor, äventyr och aktiv fritid.

Detta år knyter vi samman Blekinge då aktörer från Sölvesborg i väst och Karlskrona i öst samarbetar för att skapa äventyrliga erbjudanden. Dragsö camping kommer tillsammans med flera andra aktörer erbjuda aktiviteter under festivalen.

Besökare kan boka turer med ribbåt runt Hanö, paddla och prova på yoga. Nytt på programmet för i år är Escape Room hos Mjällbyhus och Run OCR – Hardest Edition ute på Norjefältet. Anmälan är fortfarande öppen för den som är sugen på en riktig utmaning.

Programmet bjuder även på Vikingarunda i Sandbäck, moppe-rally, samt en fordonsutställning i Norje som visar amerikanare, veteranbilar, och militärfordon. Detta och mer finns att vänta denna fartfyllda helg.

Vi är så glada att festivalen knyter samman Blekinge. Flera aktörer från länet visar intresse och vill vara med och samarbeta. skriver Sanna Persson, besöksnäringsutvecklare Sölvesborgs kommun.

Vi har ökat vårt deltagarantal med nästan 100% sedan vi flyttade evenemanget till Sölvesborg men vi saknar de lokala vardagsmotionärerna. Deltagare från Danmark kommer hit under helgen för att tävla så nu vill vi att fler deltagare från Sölvesborg anmäler sig för att visa dem vad Blekinge går för., lägger Anders Olsson, Run OCR Sweden, till.


Mer information
På blekingeadventurefestival.se finns all samlad information om aktiviteter och hur man tar sig runt festivalen. 
Följ även gärna uppdateringarna på facebook.com/blekingeadventurefestival

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 55 = 63