Snowboardtävlingen Mini Skolf till Osthang i påsk

Annons:

Den 14 april kommer påskens roligaste snowboardtävling att genomföras i Osthang i Ramundberget, Osthang Mini Skolf. Öppen för alla, arrangeras av få.

Vad är då Skolf? Skolf är det vackra kärleksbarnet mellan skateboardtävlingsformatet Game of Skate och golf. Hybridernas hybrid! Tävlingsformatet tros ha sitt ursprung 1664, men återpopulariserades av snowboardvarumärket Airblaster för några år sedan. MINI SKOLF är varianten med sex features istället för nio.

För att få arrangera Skolf måste man godkännas av Airblaster och det är väldigt få runtom i världen som har tillåtelse att arrangera tävlingen, men nu körs tävlingen för andra gången i Osthang.

– Skolf är utan tvekan den tävlingsform som är mest snowboard av alla. Det är så vilt det kan bli och garanterat en upplevelse man lever på hela sommaren! Vi är sjukt glada att kunna arrangera detta igen, säger Rickard Bergstedt, ansvarig för Topsport Osthang och arrangör av tävlingen.

Så går det till
Vid varje feature får de tävlande ett snowboardtrick som de måste genomföra på så få försök som möjligt. Efter att ha slutfört de sex ”hålen” tar personen med lägst poäng hem vinsten. Domare i tävlingen är Osthangs butikspersonal. 

Så anmäler du dig
Medverkan är gratis och tävlingen öppen för alla, alla åldrar. Skicka en intresseanmälan som ett direktmeddelande till @therealosthang på Instagram 

Tävlingsstart: 14 april kl. 11.30

GPS: 62°41’41.2″N 12°23’53.3″E

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


2 + 4 =