Snart dags för Elmia

Annons:

Efter två års uppehåll är det snart dags för Elmia Husvagn Husbil att arrangeras igen. Och det är en efterlängtad mässa. Branschen har under pandemiåren haft en stark utveckling och campingarna visar rekordsiffror, säger mässansvarig Klas Brandt.

–  Mycket kommer vara sig likt med hallar fyllda av campingfordon och vi räknar med storpublik 7-11 september. Nyheterna och folkfesten lockar!

– Vår bransch har, precis som bilindustrin, svårigheter att leverera fordon i takt med efterfrågan. Flera tillverkare berättar att de inte har möjlighet att förse sina återförsäljare med demofordon likt tidigare år. Däremot prioriterar man att finnas med på Elmia Husvagn Husbil där man möter en stor publik, säger Klas Brandt.

Lars-Erik Hörmander, ordförande för Husvagnsbranschens Riksförbund, HRF, säger att årets mässa blir extremt intressant.

– Elmia Husvagn Husbil är lika viktig för konsumenterna som för oss som jobbar i branschen. Dels får du som konsument se och jämföra alla modeller och varumärken, dels får du chans att träffa experter i varje monter som kan hjälpa till och hitta den modell som passar just dina intressen och behov bäst. 

– Det blir självklart klassiker som Oktoberfest och danskvällar. Vi har också aktiviteter för barn och ungdomar. Mässcampingen på Elmiafältet blir stor även i år. När vi släppte biljetterna till campingområde 1 tog de slut på några minuter. Nu är bokningen öppen för område 2 och där finns fortfarande möjlighet att boka in sig, säger Klas Brandt.

Bildcred: Elmia

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 77 = 87