Skördetid på Österlen

Annons:

Drygt 400 medlemmar i sju österlenska nätverk, Äppelmarknaden i Kivik och Kiviks Musteri firar den fantastiska skördetiden på hela Österlen tillsammans under fyra helger och tre veckor. Ett digert program bjuder in till den populära provinsens kanske vackraste och mest generösa tid – Skördetid på Österlen.

Hösten är en fantastisk tid på Österlen! Under många år har det svenska äpplet hyllats med besökare från när och fjärran under Äppelmarknaden. För drygt ett år sedan väcktes tanken på att samla allt det som Österlen kan erbjuda under skördetiden och fira tillsammans för att visa och hylla HELA Österlens rika mångfald och för att omfamna alla delar i vårt område och Skördetid 
på Österlen kom till.

I år har Skördetid på Österlen över 400 medlemmar som deltar på olika sätt och bjuder tillsammans in till olika evenemang och erbjudanden under perioden 17 september- 9 oktober 2022. 

Skördetid på Österlen inleds med en gemensam invigning den 17 september, kl 10-15 på Sillens Dag på Hamnplan i Simrishamn. Då kan man möta medlemmar från nätverken, provsmaka höstens delikatesser eller köpa med sig av skördetidens fantastiska produkter. Och få reda på mer om vad som händer och erbjuds under Skördetid på Österlen 17 september-9 oktober.

Om Skördetid på Österlen

Skördetid på Österlen är en växande ideell paraplyorganisation på Österlen bestående av nätverken Mat-rundan på Österlen, Österlen Syd, Se Österlen, Genväg Österlen, Äppelmarknaden i Kivik, REKO-ringen, Köpmannaföreningen i Simrishamn, Kiviks Musteri och Kiviks Turism.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


15 − = 10