Second hand-rundan i Karlstad

Annons:

Konceptet Second hand-rundan i Karlstad som arrangeras för fjärde gången, öppnar nu för första gången sina dörrar för en vårrunda. Lördag 2 april kan besökare passa på att upptäcka Karlstads stora utbud av second hand-aktörer, som i år också slår deltagarrekord med 32 anmälda aktörer! Flera av dem håller extraöppet och passar även på att ha erbjudanden i sina butiker. 

– Second hand-rundan har varit väldigt uppskattad och både verksamheter och besökare har lyft fram ett önskemål om att rundan ska arrangeras oftare. Därför väljer vi nu att införa konceptet även under en dag på våren, säger Anna Sundell, projektledare och miljösamordnare på Karlstads kommun.

Flera av aktörerna som deltar tar tagit fram aktuella erbjudanden för just denna dag vilket gör att rundan blir extra uppskattad av många. En av de medverkande aktörerna är Röda Korset i Karlstad. 

– För oss är det jättebra att vara med i Second hand-rundan. Utifrån tidigare erfarenhet kan vi förvänta oss att få många besökare som vill handla och därmed också bidra till vårt arbete, säger Alice Sérande, butiksledare på Röda Korset i Karlstad.

Här kan du ta del av vilka aktörer som kommer att medverka i vårens Second hand-runda.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


89 − 80 =