Rekordintresse för tysk Bulli-träff

Annons:

VW Bus Festival 2023 som hålls i Hannover den 23 – 25 juni har redan väckt rekordintresse, fler än 4 000 av de 6 000 biljetterna till campingen är redan sålda trots att det bara gått en vecka sedan biljettsläppet och träffen förväntas dra en publik på 100 000. Platserna håller snabbt på att fyllas med folkabussar från USA och Australien utöver de som kommer från Europa. Arrangörerna skriver att fler än 25 länder redan nu är representerade.

Visserligen är Folkabussen en levande ikon när det gäller husbilar och många menar att det var just den som startade trenden med plåtisar som rullande hem. Nu har vanlife blivit ett begrepp som representerar en livsstil men intresset slår hela tiden rekord. Trots det är arrangörerna uppenbarligen förvånade över det extremt höga intresset.

Lars Krause, styrelseledamot för försäljning och marknadsföring på VWCV skriver

– Vi är överväldigade av responsen. Bulli-fans är helt enkelt otroliga! Vi ser verkligen fram emot att se alla generationer av Folkabussen och dess lojala, beundrande entusiaster. Och, naturligtvis, till möjligheten att välkomna de nya familjemedlemmarna till Bulli-familjen: vår nya Multivan och el-ID. Buzz.

Den som vill delta gör klokt i att gå in på festivalens hemsida www.vw-bus-festival-2023.de som är det enda sättet att få tag på biljetter. Tredagarsbiljetter till campingen säljs från 29 euro.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 4 = 4