Påskfirande hos Vincents i Varberg

Annons:

Under påskhelgen blir det fest hos Vincents Husbil & Husvagn och intresset är redan stort för påskevenemanget i sociala medier där en tävling redan är igång och de planerar även för andra roliga kundaktiviteter under våren.

Störst efterfrågan är det just nu på husvagnar och många familjer vill skaffa sig något nytt inför årets säsong. Dessutom kommer det in många fina förmedlingsobjekt, såväl husbilar som husvagnar, nu när ägarna tar fram sina fordon efter vinterförvaringen.

– Nytt för i år är att vi har öppet alla dagar hela påskhelgen. Dessutom har vi hört att påskharen ska komma och värpa 100 påskägg runtom på hela anläggningen, säger Hannah Schaffler, säljare på Vincents Husbilar & Husvagn. Vi tycker det är kul att göra något extra för alla campingfamiljers barn när de vuxna vill titta på utbudet. Men självklart blir det något skoj även för alla vuxna. För dem blir det tävling och påskfika!

Det innebär att både den stora säljhallen och den långsträcka fordonsgården vid E6 norr om Varberg har ett brett och varierande utbud av varudeklarerade fritidsfordon för dem som vill titta på något nytt i påskhelgen.

– Ja, våren är ju efterlängtad och reslusten kommer när solen tittar fram. Då vaknar reslusten och längtan efter att ta sin husbil på en kortare helgtur till sjöutsikt eller bara för en övernattning spontant i närområdet där man äter kvällsmat med fri horisont, fortsätter Hannah som själv älskar att ta en tur. 

Öppettiderna i påsk hos Vincents i Varberg:

Skärtorsdag 10-18
Långfredag 10-14
Påskafton 10-14
Påskdagen 10-!4
Annandag påsk 10-14

Mer info på deras hemsida.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 65 = 73