OKQ8 Ljusdal är årets station

Annons:

Organisationen Sveriges Servicestationer har sedan 2006 delat ut priset ”Årets Station” i syfte om att lyfta duktiga företagare inom drivmedelsbranschen. I år är OKQ8 Ljusdal vinnare.

– Stefan Strandell, som driver OKQ8 Ljusdal, utmärker sig både lokalt och nationellt. Stefan med personal visar genom sitt strategiska arbete hur en modern servicestation ska drivas. Kunden sätts i fokus och service levereras med ett leende. Stefan har också på sin lokala marknad investerat och utvecklat sin verksamhet i både smått och stort – såväl i sin fastighet som i koncept. Genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokalt entreprenörskap, samt format ett välfungerande arbetsteam, har Stefan skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet, enligt juryns motivering.

-Jag är otroligt stolt och glad över att få ta emot denna utmärkelse, det är ett bevis på att hårt arbete lönar sig och att mina medarbetare alltid presterar på topp, säger Stefan Strandell på OKQ8 Ljusdal. 

Prisutdelningsceremonin kommer att ske fredagen den 25 november, klockan 12.00 på OKQ8 Ljusdal, Norra Järnvägsgatan 60. På plats finns representanter från Organisationen Sveriges Servicestationer, OKQ8 samt Ljusdals kommunalråd Marit Holmstrand (s).

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 2 = 8