Ökade bokningar ger tätare Finlandstrafik

Annons:

Viking Lines bokningar ligger nu 15 procent högre än motsvarande period förra året, vilket betyder att efterfrågan på sommarkryssningar är på samma nivå som innan pandemin. Rederiet möter tillströmningen av kunder genom att från och med den 30 juni fördubbla avgångarna från Stockholm till Helsingfors, när nöjeskryssaren Viking Cinderella sätts i sommartrafik mellan huvudstäderna.

– Vi ser en ökad efterfrågan på resor i närområdet och är nu tillbaka på de nivåer vi hade innan pandemin. Därför är vi glada att åter kunna erbjuda dagliga avgångar mellan Stockholm och Helsingfors under vår absoluta högsäsong. Även vårt nya fartyg Viking Glory fortsätter att locka svenskarna ut till havs tillsammans med parhästen Viking Grace på vackra Åbo-linjen. De bästa hytterna och de populäraste resdagarna går åt först, så ett tips är att vara ute i så god tid som möjligt, säger Kenneth Gustavsson, kommersiell direktör Viking Line Skandinavien.

Under perioden 30 juni – 7 augusti 2023 erbjuder Viking Line dagliga avgångar till Helsingfors. Under sommaren blir det också möjligt att besöka Tallinn med Viking Cinderella och Gabriella. Fartygen fortsätter efter en kort paus i Helsingfors hamn vidare till Tallinn och kompletterar därigenom Viking Lines ordinarie trafik på linjen Helsingfors-Tallinn med fartyget Viking XPRS.

Viking Cinderella återgår på eftermiddagen den 7 augusti 2023 till ordinarie trafik med dygnskryssningar mellan Stockholm och Mariehamn, samt längre destinationskryssningar till utvalda resmål runt Östersjön. Samtidigt återgår fartyget Gabriella till att endast trafikera Stockholm, Mariehamn och Helsingfors. Viking Glory och Viking Grace erbjuder som vanligt två dagliga avgångar från Stockholm till Åland och Åbo under hela året.

Viking Lines samtliga sommarresor finns till försäljning på vikingline.se nu.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 81 = 85