Nya familjevagnar, Eriba Feeling 515 och Nova Light 515

Annons:

Modellerna Eriba Feeling 515 och Nova Light 515 får nya planlösningar som ger plats för upp till sju personer.

Modellerna lockar även med gott om förvaringsutrymmen, generös takhöjd och låg tjänstevikt samt med PUAL-designen vilken ger god isolering. Eriba Feeling 515 kännetecknas av låg karossshöjd och aerodynamiska egenskaper samt ett pop-top tak. När det öppnas kan får man en takhöjd på 198 centimeter. Med sin totala höjd på 257 cm erbjuder Eriba Nova Light 515 också en generös ståhöjd på 198 cm.

– Feeling 515 och Nova Light 515 är de perfekta tilläggen till våra modellserier och erbjuder en mycket flexibel planlösning med gott om utrymme och upp till sju bäddar, skriver Matthias Binder, Eriba Brand Manager, i ett pressmeddelande.

Som standard finns en tvärplacerad säng fram med måtten 140 x 200, en våningssäng bak på 75 x 200 samt en sittgrupp som kan göras om till en säng vilket ger plats för upp till fem personer. För att få plats för sju personer i Feeling 515 finns som tillval ett pop-top tak där ytterligare två personer kan sova. Om det behövs mer utrymme runt sängen kan bordet fällas ner i sängförvaringsutrymmet.

Det kompakta köket har en trelågig spis och separat diskho samt ett kylskåp på 133 liter och sittgruppen har gott om plats. Det rymliga kompakta badrummet har förutom praktiska förvaringsutrymmen och en handdukstork på badrumsdörren även ett frostat glasfönster. Överskåpen, skåpen, lådorna och förvaringsfacken utnyttjar de tillgängliga utrymmena väl vilket gör att förvaringen bör räcka även för sju personer.

De båda Eriba modellerna uppges redan vara möjliga att beställa.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


2 + 8 =