Nya Adria Supersonic 890 LL på Mercedes

Annons:

Nu börjar husbilsfabrikanterna locka med vad som komma skall till säsongen 2023. Man visar förstås inte för mycket men nog för att höja vår nyfikenhet. För Adrias del lyfter man Supersonic 890 LL men resten av modellerna visas på en pressträff i slutet av månaden.

Att den byggs på Mercedes Sprinter gör Adria ingen hemlighet av. De följer alltså samma mönster som andra fabrikanter nu när Fat Ducato blivit bristvara.

Filmklippet visar i en emotionell kontext lite av vad som väntar, snyggt inramat med dansare som tar upp det mesta av tiden.

Några tekniska detaljer avslöjas inte men att det är en helintegrerad husbil framgår likaså att den är treaxlad.

Det är sparsamt med inredningsbilder, fokus ligger som sagt på att den byggs på Mercedes. Förarmiljön blir då en naturlig fokusering.

Det är troligt att det finns flera inredningsfärger men i filmen visas den upp med ljus läderklädsel med pressade Adria-logotyper.

Att duschen blir något speciellt kan man anta eftersom det är en av de få inredningsdetaljerna som visas upp. Visst ser det höga golvet lite speciellt ut? Kök och sovrum är man mer hemlighetsfulla med.

Sänglösningen ser ut att ha en takbädd med skyroof över förarplatsen och under sängen finns infälld LED-belysning

men de vanliga bäddarna lär finnas i bak

även om några kuddar är det som visas upp. Ingenting avslöjar planlösningen men modellbeteckningen och att den är treaxlad tyder på att det är en längre och tyngre bil.

Inga bilder visar hur kök och badrum är placerade men är det en längre bil kan man anta att toalett och dusch är separerade, inte minst därför att duschen visas upp separat.

Vi får nog vänta knappa månaden till innan vi vet så mycket mer än att Adria gjort sitt bästa för att höja nyfikenheten.

Här kan du kolla in Adrias video.

Bildcred: Adria

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


65 − 62 =