Ny ställplats i Mellbystrand

Annons:

Ställplats Mellbystrand ligger på Kustvägen 114 där en fin sandstrand ligger bara 350 meter bort. Starten är satt till vecka 24.

På området finns det två separata toaletter i servicebyggnaden samt en bod med två toaletter och fyra duschar. Det finns färskvatten men även latrin- och gråvattentömning samt en miljöstation på området.

Ställplatsen har 14 elplatser och sju utan el. Underlaget är hårdgjord yta att parkera på och platserna med el har även en gräsyta. Mellan platserna är det minst fyra meters avstånd och parkeringsytan är minst 2,5m bred. Man betalar på plats men det går även att förboka via psidan.se/mellbyn

Mellbystrand, som ligger cirka 1,5 kilometer bort, har en hel rad restauranger och butiker men bara knappa hundra meter finns restaurangerna Delfinen, Dellan, Budda samt glassbar. Det finns möjlighet att boka pass och spela utomhuspadel i närliggande fastighet eller ta ett dopp i poolen och spela minigolf.

Vägbeskrivning:

Sväng av E6:an avfart nr 41. Ta Hässleholmsvägen väster ut. Välj sedan vänster/söder ut på kustvägen mot södra Mellbystrand. Efter ca 400 m finner ni ställplatserna på höger sida.

Bildcred: Wikimedia / Dguendel

GPS: 56°30’06.9″N 12°56’42.0″E

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


67 − = 66