Ny generation av Truma Combi

Annons:

Truma Combi D blir 3,4 kilo lättare i den nya generation som nu lanseras och dessutom blir det en mängd olika “optimeringar”. Som många redan vet kombinerar Trumas Combiserie sedan 2007, när den lanserades, värmning av både luft och vatten.

Att varje kilos viktbesparing på fritidsfordon är väsentlig och att Truma nu lyckas minska vikten är en god hjälp att öka lastvikten.

De nya modellerna går också mer ekonomiskt med mycket låg batteriförbrukning och minskad dieselförbrukning. Nyckeln till detta ligger i en effektivare förbränningskontroll, vilket också leder till en ökad livslängd. Uppvärmningen går även upp till 25 procent snabbare i blandat läge, diesel och el kombinerat, tack vare en effekt på 6 900 W på Combi D 6 E-modellen.

Den nya generationen klarar även höga höjder bättre, tidigare krävdes en extra pump. Nu känner en trycksensor av lufttrycket som därigenom kontrollerar förbränningen.

Oavsett om du föredrar en campingplats eller fricamping kan den energikälla väljas som bäst motsvarar dina behov. Andra fördelar med elektriskt läge på Combi D 4 E och Combi D 6 E att de i stort sett går helt tyst.

Combi D kan styras via iNex samt kontrollpanelen Truma CP plus. Den går även att styra via en app i din smartphone.

Alla Truma Combi-värmare tillverkas vid Truma Gerätetechniks huvudkontor i Putzbrunn, nära München.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


3 + = 4