Ny Besikta för husbil och husvagn i Söderhamn

Annons:

Besikta Bilprovning utökar nu sitt stationsnät med ytterligare en station, denna gång är det Söderhamn som får en ny besiktningsstation för lätta husbilar samt husvagnar. Stationen på Växelgatan 13 öppnade den 26 januari 2022 ett stenkast från E4:an, granne till Ryds Bilglas och Mekonomen.

– Vi har sett fram emot att kunna öppna ytterligare en station för att komma närmare våra kunder. Att finnas i Söderhamn gör att vi stärker upp området mellan Hudiksvall och Gävle vilket känns tryggt, säger Marcus Rydell, Marknadsområdeschef Nordöst på Besikta Bilprovning. 

Stationen är lättillgänglig både från Söderhamn och kringorterna då avfarterna från E4:an ligger nära Västra Industriområdet där stationen finns.

– Det känns bra att numera även kunna erbjuda våra kunder i Söderhamn besiktning för lätta fordonstyper upp till 3500 kg, dessutom i en ny och fräsch lokal. Vi delar fastigheten med Ryds Bilglas och gården kommer delas med Mekonomen. Dessutom får kunderna ytterligare en möjlighet att testa en annan aktör på orten vilket ger större valmöjligheter”,  fortsätter Marcus Rydell.

Besiktas nya station i Söderhamn kommer kunna ta emot alla lätta fordon som personbil, släp, lätt lastbil, husvagn och husbil upp till 3 500 kg för kontrollbesiktningar och efterkontroller, men även erbjuda olika tilläggstjänster för de kunder som önskar en extra grundlig genomgång av bilen. Kunderna kan välja mellan att boka tid online, via telefon eller komma förbi stationen på drop-in.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


72 + = 80