Nu spritter det i kroppen

Annons:

Fåglarna har så smått börjat kvittra och snart är dagarna längre än nätterna. Husbilen och husvagnen dyker upp i minnet och man masar sig ner dit den vinterförvarats och börjar röja ut vinterns damm. Visst är det något speciellt?

Bildcred: SMHI

Första vårturen kommer allt närmare även om snön ligger när vi kommer norröver men rapporter om tussilago och vintergäck blir allt mer frekventa.

Nästa helg är det dessutom mässa i Stockholm och handlarhelgerna duggar tätt nu och ett tag framåt. Det är dags att återknyta spontana kontakter. Temperaturen är nog för att kunna övernatta vid någon ställplats och många campingar slår upp sina portar den 1 april.

Bor du söderöver ska du förstås ta tillfället i akt och uppleva Skåne, trots allt är det där våren kommer först, dit kom den redan för en månad sedan. Ett Skåne som erbjuder mängder med härliga resmål!

Nu ska jag ägna resten av dagen till att kolla besiktning, däck och gasol innan jag börjar feja både in- och utvändigt. Nu ska vintern definitivt ut och med avskaffade coronarestriktioner känns våren verkligen välkommen i år.

Varför inte boka in Hornborgasjön? När trandansen börjar är det vår på riktigt!

Bildcred: Pelle Kjörling ©

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


73 − 66 =