Nu ska vi skryta lite

Annons:

Det där med att slå sig för bröstet ska man vara försiktig med. Det ligger liksom i den svenska själen. Men nog kan vi få tala om att vi är riktigt nöjda med att så många redan besöker oss regelbundet?

Vi står inför en spännande vår. Redan imorgon är det dags för den första mässan på länge och de som hållits efter restriktionerna har blivit publikmagneter. Handlarmässorna har varit välbesökta och fler är på gång. Smolken i bägaren är att det rekordstora intresset för nya husbilar och husvagnar gör att fabrikanterna inte hinner möta efterfrågan vilket gör att man för vara tidigt ute för att hinna få den levererad under säsongen. Sannolikt blir följdeffekten av bristen på nytt även brist på begagnat.

De campingar som börjat ta bokningar inför säsongen rapporterar också om tidigt intresse. Det finns dessutom all anledning att tro att besökarna från andra länder blir fler samtidigt som en del svenskar kommer att köra till mer närliggande resmål än de gjorde före pandemin.

Bränslepriserna ser i dagsläget ut att sansa sig något. Det diskuteras skattesänkningar, minskad reduktionsplikt och åtminstone den senaste veckan har kronan hämtat upp en del av tappet mot både dollarn och euron. Just nu bådar det gott och vi hoppas det förblir på det viset.

Så var det det där med skrytet. Visserligen har jag skrivit om husbilar, husvagnar, resmål och nyheter som är relevanta för fritidsfordon under många år. Men att starta något nytt är alltid förenat med en viss osäkerhet. Att besökstalen på både hemsidan och Facebook snabbt växer känns därför glädjande och var och en som läser det här ger mig inspiration att försöka producera ett ännu intressantare innehåll. Men att ni så snabbt skulle bli så många hade jag inte vågat hoppas på. Men visst kan ni bli fler och det är jag övertygad om att ni blir i takt med att fler upptäcker vår nya webtidning.

Vill du får du gärna hjälpa till att tala om för vänner och bekanta att Rolling Homes finns. Varför inte när du besöker mässan i Kista? Varje gilla på Facebook-artiklarna är värdefull och att förstås även att du följer oss där, eller varför inte rent av gilla vår Facebooksida. Det ger fler möjlighet att se oss i sitt flöde. Dessutom uppskattar vi kommentarer, både ris och ros.

Känner du för att ge oss ett bidrag får du gärna swisha, 00372 53836000. Sådant uppskattas extra mycket innan annonseringen kommit igång på allvar. Dessutom uppskattar vi att du gynnar de företag som hjälper oss via annonser.

Nu är våren på gång och hela säsongen ligger framför oss! Så klart du följer Sveriges nyaste tidning om husbilar och husvagnar!

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


57 + = 67