Nationaldag med orkesterpop på Gustafsberg

Annons:

Orkesterpop med David Shutrick och Lina Englund, Tennessee Tears och Stadsmusikkåren med drillflickor, är några av de musiknummer som dyker upp på årets nationaldagsfirande på Gustafsberg i Uddevalla den 6 juni.

Det stora dragplåstret är Tennessee Tears. De har turnerat med Jill Johnson i Sverige och USA och var även med i årets melodifestival med låten Now I Know.

Mer musik blir det också med Orkesterpop, som består av David Shutrick och Lina Englund, kända från bland annat SVT:s barnprogram Räkna med skägg.

Övriga gäster är Stadsmusikkåren med en musikparad, med bland annat Idas sommarvisa och nationalsången. Uddevalla kommun kommer att dela ut demokratipris och folkhälsopris. Konferencier är Jienny Gillerstedt.

– Vi är nöjda med årets program och besökare i alla åldrar kan hitta något som de tycker om. Nu ber vi till vädrets makter om sol och att många kommer, säger Stellan Hedendahl, kultursamordnare på Uddevalla kommun.

Scenprogrammet börjar klockan 13.00, men innan dess finns det andra aktiviteter att ta del av som till exempel Lilla Strandjoggen, krabbfiske och uppträdande av Kapten Kryp & skeppohojen. Se hela programmet nedan.

Länk till program

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


1 + 8 =