Motorhome and Caravan Show 2022 fick rekordpublik

Annons:

Ytterligare en mässa, Motorhome and Caravan Show 2022 i Birmingham, redovisar en rekordpublik och passerade under de sex dagar den var öppen med 104 521 besökare dessutom den psykologiska gränsen på 100 000. Flera utställare gör gällande att de inte bara är mycket nöjda med publikintresset, även försäljningen var omfattande.

Mässan som var öppen den 18-23 oktober 2022 hade inte hållits under tre år på grund av pandemin och med detta rekord sällar den sig till de rekord som i år slagits i såväl Tyskland, Frankrike som Italien.

Som övriga stora mässor visas inte enbart fordonen upp, hela livsstilskonceptet med fritidsfordon har en framträdande roll med resmål och lämplig utrustning.

– Det är första gången den här mässan har hållits sedan 2019 och vi är mycket exalterade över att vara tillbaka och dessutom kunnat ordna ännu ett framgångsrikt evenemang med den största publiken som mässan någonsin har haft. Vi har fått en enorm tillströmning av människor som har en helt ny uppfattning om att vara utomhus och utforska vad som finns precis utanför dörren och det är glädjande att detta har resulterat i en stark försäljning för våra utställare skriver Terry Dullaghan, VD på NCC Events som är arrangören i ett pressmeddelande.

Biljetter till mässan den 21-26 februari 2023 finns redan nu till försäljning via den här länken, https://ccmshow.co.uk/.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


76 − 66 =