Motorhaveri eller akut sjuk utomlands?

Annons:

Tyvärr kan det otänkbara hända när man är ute och reser men det behöver förstås inte enbart handla om ett haveri som hindrar fortsatt färd med husbilen eller husvagnen. Någon kan ju exempelvis bli akut sjuk och det blir omöjligt att själva köra hem husbilen. Får du problem som inte är enkla att lösa finns lösningen hos SOS International dit alla försäkringsbolag är anslutna.

De hjälper till med det praktiska och har du en räddningsförsäkring ringer du +45 7010 5050.

Du kan prata svenska med dem och de hjälper till med allt som man inte klarar själv. De kan förklara hur man ska gå tillväga för att göra “rätt” med bärgning, verkstad, betalningar och eventuell resa hem.

Glöm inte att ha en utskriven försäkringshandling, grönt kort, med dig samt ditt blå sjukvårdskort med dig. Det kommer att spara mängder av besvär. Skriv även upp viktiga telefonnummer, en låst telefon är inte till stor hjälp när du inte kommer åt dess telefonbok.

Reser du i Sverige bör du kolla vad ditt försäkringsbolag erbjuder för hjälp. Ibland kan det löna sig att teckna en vägassistansförsäkring för husbilar och husvagnar.

Assistancekåren Väghjälp är en lösning och fyller i ditt registreringsnummer på deras hemsida känner systemet av vilken försäkring som passar, baserat på fordonstyp och vikt. De erbjuder Bas- och Premiumversion och gäller oavsett vem som kör fordonet.

Fördelen med Assistancekåren Väghjälp är att de har utbildade bärgare som kan hjälpa till snabbt oavsett var du är i Sverige och du når dem på 020 912 912.

Läs mer om Vägassistansförsäkringen på assistancekaren.se/vaghjalp

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


48 + = 49