Motorfest i Umeå

Annons:

Den 27 juni startar Umeå Motorfest 2022. Ett nytt arrangemang och en hel sommarvecka för motorintresserade. Bakom arrangemanget står flera motorklubbar i och omkring Umeå. 

– Då intresset för motorkulturen i Umeå vuxit så är det självklart att Umeåborna ska få njuta av allt det fina som hobbyn kan erbjuda under en koncentrerad sommarvecka. Att vi kopplar arrangemanget till samma vecka som Wheels Nationals Norr ser vi som självklart då det är ett av de största motorevenemang som vi har i norra Sverige. Det är riktigt roligt att vi har ett så brett utbud av evenemang till de som är motorintresserade under denna vecka! säger Curt Jonsson, sammankallande Umeå Motorkultur.

Umeå Motorfest arrangeras på flera platser i Umeå med omnejd och innehåller bland annat bilträffar, cruising, bikeshow och trialtävlingar. Arrangörerna är Umeå Veteranbilsällskap. Nailheads, Norrlands Motorhistoriker, Motorcykelveteranerna, Umeå Cruising, MC-kajen, Umeå Motorcykelclub, FMCK och Norrsken Choppers m.fl. 

– Vi har många motorevenemang i Umeå som är väldigt duktiga på att göra sina event. Därför känns det spännande när dom nu tillsammans hjälps åt för att skapa en vecka fylld med evenemang som både kommer att skapa ett mervärde för redan tidigare motorintresserade och som förhoppningsvis kommer att locka nya besökare, säger Henrik Vilhelmsson, projektledare evenemang och stora möte på Visit Umeå.

Bildcred: Visit Umeå PM / Pexels

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


28 − 22 =