Morelo bygger ut sin kapacitet

Annons:

Morelo, premiumfabrikatet i Knaus Tabbert-gruppen, fortsätter att utöka sin anläggning i Schlüsselfeld genom att starta bygget av en ny verkstad för att möta den växande efterfrågan. Samtidigt utökas även antalet anställda från nuvarande 450 till cirka 550.

Vid ceremonin talade Reinhard Löhner, VD för Morelo, inte bara om en verklig ytterligare milstolpe för Morelo, utan också om en stark impuls för hela regionen.

Med fabriksexpansionen tar vi nästa stora steg in i framtiden, sade Robert Crispens, VD för Morelo Reisemobile GmbH att den nya andra anläggningen liksom den betydande utbyggnaden i och med den första etappen och utställningsområdet för våra fordon är grunden för att vi ska kunna fortsätta växa av egen kraft och samtidigt ännu bättre implementera de förstklassiga önskemålen från våra kunder mer individuellt och snabbare.

Morelo ser sig som en toppleverantör inom marknadssegmentet lyxiga husbilar och anser sig nu som ledande inom premiumsegmentet men på grund av den ständiga tillväxten under de senaste tolv åren har de dock i princip nått sin maximala produktionskapacitet. Det är därför de nu startar detta nya projekt med tillförsikt och bygger ytterligare en fabriksbyggnad som kommer att innehålla en toppmodern produktionslinje. 

Den nya anläggningen som ligger inom synhåll från Autobahn A3 kommer att omfatta en toppmodern produktionslinje, ytterligare en panelproduktion som även innebär design och utveckling av prototyper, ett lager, en matsal och en andra personalparkering för ett hundratal bilar. 

Det nu inledda nybygget och den redan genomförda produktionsutbyggnaden av den första etappen kommer avsevärt att öka Morelos produktionskapacitet på medellång sikt.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


87 − = 78