Mord på Djulöbadets camping

Annons:

Tidigt på söndagsmorgonen hittades en man i tjugoårsåldern med skärskador på Djulöbadets camping vid Katrineholm. Mannen avled senare på sjukhus. Händelsen föranledde en större polisinsats som spärrat av området och campinggäster som rör sig ut och in får legitimera sig för att polisen ska kunna genomföra utredningen.

När vi talade med polisens presstalesperson Åsa Wilsson var det inte klarlagt om mannen var gäst på campingen men han var inte hemmahörande i området utan kom från Stockholmstrakten. Det finns för närvarande ingen misstänkt eller gripen. Polisen utför sedvanliga utredningsåtgärder, pratar med vittnen och har kallat in kriminaltekniker.

Vittnesförhören har hållit med personer som har befunnit sig i närheten men polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna om händelsen. Du som har uppgifter att lämna ombedes att ta kontakt med poliser på plats på campingen, kontakta polisen via telefon 114 14 eller lämna tips via polisens hemsida under fliken “tipsa polisen”.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


66 − 57 =