Mobilvetta får brittiskt pris

Annons:

Mobilvettas modell K-Yacht Tekno Line 59 tog hem förstapriset i kategorin Premium Camper A under 7 meter vid den 23:e upplagan av Motorhome and Campervan Design Awards från Storbritanniens Caravan and Motorhome Club. Det är dock inte det första priset Mobilvetta fått av dem, 2020 fick de pris för bästa husbil under £90 000, ett pris som även årets vinnare klarar med knappast möjliga marginal.

Det ingick en rad delmoment i bedömningen som el- och säkerhetssystem, komforten i interiörmiljöerna där kök och toalett bedöms som extra viktiga, ventilations- och värmesystem, förvaringsmöjligheter samt tekniska aspekter som elsystem och säkerhet, körkomfort, sikt, säkerhet och ergonomi.

K-Yacht Tekno Line-serien motsvarar Kea I-serien i Europa och fick beröm för sin planlösning som är ovanlig i Storbritannien. Den korta husbilen, den är bara 599 centimeter, har fyra bältade sittplatser och tre bäddar tack vare en taksäng. Längst bak finns en rymlig toalett och med sänglösningen finns plats för en bra matplats och kök. K-Yacht Tekno Line-serien har tio års garanti skyddar mot fukt.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


59 − = 51