Miraklet är här

Annons:

Ok, du kanske inte läste min blogg om att underverk ordnar vi direkt men att mirakel tar lite längre tid. Men. Miraklet hände redan efter sex veckor. Då nådde Rolling Homes tusen lästa sidor på ett dygn. Det kallar er redaktör ett mirakel. I synnerhet eftersom vi inte lägger mängder med pengar på marknadsföring. 30 000 lästa sidor på en månad är faktiskt ganska mycket. På Facebook pratar vi om tre gånger så många.

Därför vill jag passa på att tacka alla er som redan valt att gilla oss på Facebook, även det en mirakelsiffra, och börjat gilla artiklar och kommit med både ros och ris i kommentarsfältet. Rom byggdes inte på en dag och detsamma gäller för Rolling Homes.

Vi raderar inga kommentarer, åtminstone om de inte bryter mot några lagrar. En redaktion måste tåla kritik och allt innehåll kan inte tilltala samtliga läsare.

Resan mot miraklet fortsätter trots att vi nått ett delmål. Vill du hjälpa oss på vägen berättar du för alla vänner och bekanta att vi finns. Att vi har ett öppet sinne och försöker inspirera till ett härligt liv på hjul.

Hjälper du oss med det har vi nått väldigt långt. Även om det blir lite svängigt på vägen kommer vi framåt.

Tack alla ni som redan läser oss regelbundet!

Kännrer du för att swisha en slant blir vi jätteglada. Numret är 00372 53836000. Vi är tacksamma för all bidrag oavsett storlek.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


30 + = 33