LMC Tourer, ny modellserie med åtta planlösningar

Annons:

Med en ny delintegrerad modellserie, Tourer, samt versionerna Tourer Lift, båda i mellansegmentet, tar sig LMC an modellåret 2022. Det finns åtta olika planlösningar att välja på och en av modellerna utlovar 700 kilo lastvikt.

Det är inte lätt för husbilstillverkarna att tillverka husbilar med godtagbar lastvikt, det finns ju otaliga andra krav som också ska tillfredsställas som inte sällan går i motsatt riktning. Men LMC har tagit åt sig av den mångåriga kritiken och lanserar nu T 660 G med en tjänstevikt på 2 800 kilo. Med detta samt löften om hemmakomfort ska de locka köparna till den nya modellserien som har ytterligare sju medlemmar.


T 630, T 660 G, T 720 och T 730 G är fyra modeller med en längd på 660 centimeter som LMC kallar Tourer och de har en yttre höjd på 269 centimeter. Serien Tourer Lift får en elektriskt manövrerad taksäng och kommer att ha planlösningar för upp till sex sovplatser. Med den bredden på planlösningar vill man nå både de som har många barn och de som sällan reser fler än två men vill ha lite mer yta att röra sig på.

När LMC beskriver den nya modellserien framhåller de T 660 G som får en ovanligt hög lastkapacitet. Just lastkapaciteten är annars ett genomgående problem på husbilar.

Tourer har designats efter samma strategi som Innovan. Interiören präglas av en ren, återhållsam design med vinklade handtagfria möbler. Interiören har också en lättvårdad fingeravtrycksfinish på alla ytor. Det skjutbara handfatet i badrummet är ett exempel för att maximera ytanvändningen. I köket finns ett 140 liter stort kompressorkylskåp och eftersom färskvattentanken är placerad under Tourer frigörs extra förvaringsutrymme inuti. Till exempel finns det en stor dusch bakom köket och en extra hylla i köket på T 630 och Lift T 630 och det finns också mer utrymme i badrummet samt hyllor för laddning och förvaring mellan sängarna på T 660 G och Lift T 660 G. Förutom ett rymligt badrum erbjuder T 720 och Lift T 720 också en bekväm sittgrupp. Även T 730 G och Lift T 730 G har större badrum samt en femte bältad  plats. Dessutom har Tourer en rad tillval, allt från cykelställ för upp till fyra cyklar till ett energieffektivt solenergisystem.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


48 + = 53