LMC Tandero med minimalistisk stil

Annons:

LMC lanserar den nya husvagnsserien Tandero som till 2022 finns med två planlösningar, Tandero 500 E respektive Tandero 510 E där E står för enkelbäddar. Den inre längden är 648 centimeter.

LMC Tandero 500 E -2022

Med en stilmix som LMC kallar Japandi, japansk minimalistisk stil, i kombination med skandinaviska designelement har LMC i den nya serien Tandero lyckats skapa något som sticker ut även om färgsättningen är återhållsam, möblerna stilrent kantiga och utan handtag kombinerat med runda dekordetaljer som en solnedgång vid sänggaveln och runda speglar.

Rullgardinerna är i naturfiber och alla enfärgade dekorer är konstruerade för att motstå fingeravtryck, sammantaget skapar det en mysig och modern atmosfär med smakfull belysning.

Dessutom kommer den exteriöra designen att få uppföljare, LMC beskriver den som den första modellen av flera kommande.

Modellerna delar mycket men den stora skillnaden är var sängarna med kallskumsmadrasser placerats, 500 E har dessa i fram medan 510 E har dessa längst bak. I Tandero 510 E är de baktill placerade sängarna 212 centimeter långa och den U-formade sittgruppen återfinns fram. Med planlösningen 500 E är det precis tvärtom. Sängarna framtill är dock något mindre med måtten 195 till 200 x 83 centimeter.

Sittgruppen är rymlig och ger ett elegant intryck med sin grå klädsel. Överskåpen runt sittdelen ger bra förvaring för böcker och annat.

Det centralt placerade köksblocket består av en trelågig spis med integrerad diskho och tre stora självstängande lådor. I den stora, handtagslösa väggenheten finns det plats för kryddor och liknande men storleken på kylskåpet beror på den specifika planlösningen.

Mittemot köksenheten finns ett modernt designat badrum som förutom stora speglar och användbara handdukskrokar har ett snyggt designat handfat.

De 757 centimeter långa och 232 breda modellerna kan husera upp till fyra sovande personer. Tjänstevikten anges till 1 300 kilo och totalvikten till 1 800.

Bildcred: LMC

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


1 + 1 =