Ljuva operapärlor i Kosta

Annons:

Destination Kosta bjuder för första gången in till en afton i operans tecken lärdagen den 11 juni då du får möjlighet att uppleva operans hetta och skönhet i den vackra miljön kring Kosta Lodge. Ta med dig campingstolen eller varför inte bara en filt och sätt dig ner i grönskan runt sjön vid Kosta Lodge och njut av sommarkvällens ljumma vindar medan mezzosopranen Maria Sveinungsen, basbaryton Tobias Bennsten och pianisten Lotta Larsson bjuder på operapärlor från bland annat Mozart och den klassiska operan Carmen.

Maria Sveinungsen kommer från Norge, men bor numera i Sverige med sin man och son. Hon är utbildad vid Royal Academy of Music i London och tog sin Magisterexamen vid Operahögskolan i Stockholm sommaren 2021.

Tobias Bennsten började redan som liten i mammans barnkör och har sedan dess alltid i någon form haft riktningen inställd på kultur. När han var fem år sa han att han skulle bli operasångare och efter lite stickspår i arbetslivet så var det ändå kombinationen av sång och teater i Operaform som hjärtat slog mest för. 

Kulturen är en viktig del i livet. Den låter oss få följa med till en annan värld vi annars kanske aldrig hade mött. Den ger oss skratt och gråt, glädje och sorg” säger My Ring, tillförordnad eventansvarig.

Under kvällen kommer Kosta Lodge erbjuda mat och dryck.

My fortsätter Opera är en konstform som vi vill göra tillgänglig för alla och vi hoppas att både operafantaster och nyfikna nybörjare vill komma och uppleva denna magiska kväll med oss.

Biljetter finns att köpa i biljettkiosken.se och kostar 250 kronor per person.

GPS: 56°50’00.4″N 15°24’02.4″E

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


4 + 5 =