Lippert ökade försäljningen med 60 procent 2021

Annons:

Även Lippert redovisar rekordförsäljning under 2021. Under fjärde kvartalet 2021 ökade försäljningen med 55 procent och för helåret 60 procent.

– Trots de betydande problem som vi ställs inför, särskilt de som involverar arbetskraft, frakt och leveranskedjor, lyckades våra medarbetare leverera en rekordprestation på 4,5 miljarder USD i intäkter under 2021. Denna prestation är det direkta resultatet av engagemanget från våra teammedlemmar som arbetade outtröttligt för att övervinna denna motvind genom att utnyttja våra satsningar för automatisering och ständiga förbättringar. Dessutom arbetade våra team frivilligt under sammanlagt 100 000 timmar under året, ett otroligt steg i vårt engagemang för att stödja våra samhällen, kommenterade Jason Lippert, LCI Industries VD och koncernchef i ett pressmeddelande. Vår företagskultur fortsätter att vara en hörnsten i vår framgång, eftersom vi lever och andas innovation inom alla delar av verksamheten och fortsätter att utmana våra medarbetare att möta ökade efterfrågan. Den organiska tillväxten ökade markant i år, och samtidigt lade vi ytterligare grunden för långsiktig tillväxt genom sex strategiska förvärv som utökade vårt konkurrenskraftiga fotavtryck på nya växande marknader samtidigt som vi lade till ett brett utbud av innovativa erbjudanden.

Ökningen av nettoomsättningen jämfört med föregående år för helåret 2021 drevs främst av rekordstor efterfrågan på husbilar, effekterna av förvärv och organisk tillväxt i företagets eftermarknadssegment. Nettoomsättningen från förvärv som genomförda 2020 och 2021 bidrog med cirka 270 miljoner USD 2021.

Lippert säljer bland annat campingutrustning under en rad varumärken.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


22 + = 29