LifePad hjälper dig ge första hjälpen säkert och snabbt

Annons:

Snabb hjälp kan rädda liv i en nödsituation och förmodligen har du en första hjälpenkudde med dig på resan men enligt det tyska sällskapet för anestesiologi och intensivvårdsmedicin (DGAI) utför inte ens hälften av alla i Tyskland som hade möjlighet att ge livräddande ingrepp i en nödsituation denna. Även att använda bara enkla återupplivningsåtgärder kan tredubbla sannolikheten för överlevnad, till exempel genom att omedelbart utföra en hjärtmassage. Beurer har konstruerat LifePad® som kan hjälpa till med detta eftersom många drabbas av panik och inte gör någonting. Men det enda fel du kan göra är att inte göra någonting. Den patenterade LifePad® guidar dig genom processen och hjälper dig att utföra återupplivningsförsöket på rätt sätt.

LifePad® kräver inga förkunskaper och alla åtgärder som ska vidtas i en nödsituation är tydligt illustrerade direkt på produkten. För att börja är allt du behöver göra att dra i batteriremsan. Den akustiska signalen som ställer in rytmen för kompression ljuder omedelbart. De röda markeringarna visar tydligt hur du placerar dynan och dina händer på personens bröst, och det flexibla materialet anpassar sig perfekt till personens kroppsform. LifePad® har ett akustiskt och visuellt återkopplingssystem för att indikera det optimala kompressionsdjupet och frekvensen på 100 slag per minut. Dessutom hjälper en färgad LED-indikator användaren att säkerställa det rekommenderade kompressionstrycket. Detta ger specifik hjälp, särskilt för lekmän i överväldigande nödsituationer.

Återupplivningshjälpmedlet har utvecklats med patenterad teknologi tillsammans med Innotas AG, ett schweiziskt medicinteknikföretag. Beurer samarbetar också med Björn Steiger Foundation, som har arbetat i mer än 50 år för att förbättra nödhjälpen och räddningstjänsten i Tyskland.

Tack vare sin kompakta A5-storlek kan denna praktiska, bärbara dyna enkelt förvaras såväl hemma som när du är ute med husbilen eller husvagnen.

Ytterligare information finns på ämnessidan www.beurer.com/lifepad (endast på tyska) eller så kan du få närmare produktinformation på https://beurer.se/shop/product där den även finns att beställa.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


38 − = 29