Laika Kreos L 5009 nominerad till ytterligare ett prestigefyllt pris

Annons:

Nya Laika Kreos L 5009 har fått status som utvald i ADI Design Index 2022 i kategorin “Design for Mobility” och ADI är en förkortning för Association for Industrial Design. Det är bara de produkter som valts ut av ADI som kan gå vidare och delta i ADI Compasso d’Oro, Gyllene kompassen, som är en av de mest prestigefyllda designpriserna i Italien och betraktas som en av de viktigaste i världen.

Det årliga priset från ADI Permanent Design Watchdog Committee är en stegvis tävling för att utse den bästa italienska designen vars produkter går att köpa. Vinnaren hedras, utöver prestigen, med en plats i deras årsbok, en speciell webbplats och får dessutom delta i en serie utställningar. Urvalet omfattar produkter och affärsforskning, tjänster, sociala initiativ där allt har fokus på hållbarhet.

Det här är inte den enda utmärkelsen som Laika har fått för nya Kreos L ​​5009, den har redan vunnit det tyska priset ABC Award 2022 i kategorin “Transport” och fått ett speciellt omnämnande av German Design Award 2022 i kategorin “Excellent Product Design Passenger Vehicles”.

Saker som lyfts fram hos Kreos L 5009 gäller både hantverk och högteknologi och särskilt nämns den inre designen som är ovanligt flexibel, att det finns tre köksversioner varav en har en diskmaskin som tillval samt en “wellnessdusch” värdig den som vill leva det ljuva livet. ALDE-värmaren, dubbelgolv i glasfiber, XPS-isolering och uppvärmda vattentankar gör den utöver det som tidigare nämnts dessutom ordentligt vinterbonad.

Det finns mycket kreativitet i detaljerna som passar juryns italienska smak. De som till exempel inte vill gå miste om vinets fulla smaker kan förvara det i en speciell vinkyl i garaget som är är upplyst, uppvärmt och har ett halkfritt golv.

Produktionen startade i maj 2022

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


43 − = 34