Kristinehamns Gästhamn populär ställplats

Annons:

Kristinehamns Gästhamn och Ställplats har satsat på service och på det sättet lockat många nya husbilister. När Tommy Gustavsson övertog gästhamnen 2014 kom det 1 400 husbilar men det har nu ökat till 6500 under 2021. Målet nu är 7 000 under 2022.

Att den året-runt-öppna ställplatsen är populär råder det ingen tvekan om. 2020 nominerades de i omröstningen till Årets Ställplats i Husbil & Husvagns årliga läsartävling och då kom de tvåa.

Nu är det tidningen M-nytt som uppmärksammar ställplatsen. Där uttalar sig Tommy Gustavsson som tror att nyckeln till att man blivit en av Sveriges populäraste ställplatser är servicen och att man tar hand om gästerna. Man hälsar välkommen vid ankomst, och välkommen åter vid avresa. Under sommaren anordnas grillkvällar och musikunderhållning.

Som bekant kan standarden på ställplatserna variera en hel del. Kristinehamns Gästhamn och Ställplats har toaletter, dusch, dricksvatten, latrintömning och det finns planer på ett nytt servicehus men det ordnas även underhållning. Inför sommarsäsongen kommer det dessutom att byggas två boulebanor på området.

GPS: 59°18’38.9″N 14°05’41.9″E

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


41 − 40 =