Konstsommar med Sanna Ekman på Rånäs Slott

Annons:

För andra året i rad presenterar Sanna Ekman sin utställning i Rånäs Slotts Stenkvarn och slottspark. 

Sanna är skådespelare, regissör och konstnär. I hela sitt liv har Sanna utforskat världen med outsinlig nyfikenhet och kreativitet. Hon målar i akvarell, olja och nu i akryl och även hon kommer ställa ut i sommar.

Konstutställningen visar allt från magiska naturmålningar till häftiga fotografier. Här kan du strosa i slottsparken och uppleva spännande och rolig konst eller bara ta en paus i caféet.

Årets utställning gästas av tretton utställare, bland annat – Peter Eugen och Lill-Marit Bugge.

Peter är en självlärd och unik konstnär med över 60 utställningar runt om i Sverige och även utomlands. Hans konst har uppmärksammats av många konsthandlare och kändisar runt om i världen, bla Bruce Springsteen, Sean Connery, Phil Collins bara för att nämna några.

Lill-Marit är komiker, dramatiker, regissör, poet och konstnär. Hon gör analoga collage genom att klippa bilder ur tidningar från 40- 50- och 60- talet och limma dem på bakgrunder som hon har fotograferat själv. Hon klipper kvinnor ur deras ursprungliga sammanhang och placerar dem i sin egen värld som är full av humor och lekfullhet.

ÖPPEN VERNISSAGE SÖNDAG 3 juli kl.10.00-17.00 – i Stenkvarn & slottsparken.
Utställningen är sedan öppen alla dagar kl.10.00-16.00 mellan 3 juli till 14 augusti.

KONSTCAFÉET smygöppnar fredag 1 juli och är sedan öppet samma tider som konstutställningen under sommaren. Där kommer finnas goda bakverk, glass och matiga smörgåsar.

GPS: 59°47’30.0″N 18°17’44.6″E

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


25 + = 30