Kolmården öppnar för säsongen 9 april

Annons:

Förra årets ”Påsk med Bamse” är tillbaka i ännu större tappning. På lördag den 9 april öppnar Kolmården för säsongen och bjuder alla sina besökare på ett storslaget påskfirande tillsammans med Bamse och hans vänner. Parken är fylld av påskdekorationer, barnunderhållning och kluriga aktiviteter för hela familjen. Påsk med Bamse bjuder på tre nyheter i år; den nya Bamseföreställningen ”Bamse och båtsemestern”, det nya området Häxköping och Morotslandet där du får träffa ingen mindre än påskharen själv. 

Kolmården firar Påsk med Bamse varje dag kl. 10-17 under hela påsklovet 9-18 april samt 23-24 april. Som vanligt kan man också träffa djur från alla världens hörn, sväva över savannens mäktiga lejon och giraffer i Safaribanan och åka en av världens bästa berg- och dalbanor, Wildfire. 

– Det känns fantastiskt att vi nu till påsk kommer kunna öppna hela Kolmården utan restriktioner, något vi inte kunnat sedan 2019. För att fira riktigt ordentligt har vi därför storsatsat på Påsk med Bamse och i år bjuder vi på mer dekorationer, underhållning och aktiviteter än någonsin. Varmt välkomna till oss! säger Christine Karmfalk, vd på Kolmården.

Det finns begränsat antal platser per dag där alla besök måste förbokas online för både årskortsinnehavare och dagsbesökare.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 2 = 1