Kanon-Kurt i Ludvika blir större

Annons:

Kanon-Kurt i Ludvika gör en storsatsning och bygger ut sin anläggning med 900 kvadratmeter samt ökar ytan för parkering och uppställningsytor med 5 200 kvadratmeter. Moderniseringen av anläggningen genomförs för att möta den ökade efterfrågan som Kanon-Kurt har sett under lång tid. Att öka servicegraden och förbättra kundupplevelsen är det främsta argumentet till den utbyggnad som nu sker.

– Våra kunder är det viktigaste vi har. Att äga en husvagn eller husbil innebär att man behöver ha en bra kontakt med verkstad och service. Här vill vi att våra kunder ska känna sig trygga och kunna erbjuda en totallösning för våra kunder, säger Per Lodén, VD på Kanon-Kurt.

Utbyggnaden innebär att Kanon-Kurt i Ludvika får tre stycken nya hallar för motorservice samt ytterligare fem stycken nya hallar för bodelsarbeten vilket innebär att Kanon-Kurt kommer att få tretton verkstadsplatser. Därutöver kommer det att byggas utrymmen för ett större reservdelslager i anslutning till de nya hallarna.

Trots att snön ligger överallt har maskinerna utanför Kanon-Kurt i Ludvika påbörjat de grävningsarbeten som behövs inför utbyggnaden. Investeringen på cirka 25 miljoner kronor är den största i Kurts Husvagnars historia och bygget väntas stå klart i slutet av augusti 2022.

– Vi kommer kunna utföra alla typer av jobb på husbilar samt husvagnar och ger oss en ökad kapacitet och service. Det som blir nytt för oss är att vi nu även kommer kunna utföra chassi-arbeten. Det vill säga att vi kan göra motorservice, kamremsbyten, hjulinställningar med mera. Det blir ett helt nytt affärsområde för oss fortsätter Per Lodén.


Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


71 + = 72