Joa Camp blir Pilotes instegsfabrikat

Annons:

Pilote-gruppen lanserar ett nytt fabrikat, Joa Camp, som ska bli deras instegsmodeller.

Instegsmodellerna har i allmänhet lite enklare inredning och färre finesser men tävlar mer än väl med en begagnad husbil med några få år på nacken. Ungefär en tredjedel av köparna väljer just ett instegsfabrikat som sin första husbil men Pilote har inte kunnat erbjuda någon sedan Moveo utgick ur deras sortiment i de flesta länder.  Nu lanseras dock Joa Camp på bred front.

Alla versioner av Joa Camp byggs på Citroën Jumper och kommer att finnas ute på vägarna en bit in på våren 2022. Vid lanseringen kommer de att finnas i sex versioner, en plåtis på sex meter som kommer att finnas med separata längsbäddar eller dubbelbädd, en halvintegrerad på sju meter och en till på 7,4 meter, även de senare med båda sängalternativen. Totalt sett blir det följaktligen sex modeller i första omgången, men redan nu aviseras ytterligare en som är 5,4 meter lång.

Joa Camp kommer att ha ljus inredning och vinkelkök men sittgrupperna kommer att skilja mellan modellalternativen. Taksäng kommer att finnas som tillval.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


66 − = 61