Jag vill se mirakel

Annons:

Underverk utför vi omedelbart. Mirakel tar något längre tid. Det stod det på en skylt jag såg i min ungdom. Och visst ligger det något i det.

Sedan dess har jag vandrat på livets stig som jag villigt ska erkänna har bjudit på en del överraskningar. Kanske har jag till och med sökt äventyret och nu är det dags igen. Kanske är det nu tre veckor sedan vi sågs här för första gången, eller kanske inte. Kanske såg du mina första texter för tio år sedan. Jag vet inte ens om just du läst något av det jag skrivit tidigare men det spelar inte så stor roll. Det som är viktigt är att du är här och nu. Jag hoppas att du fortsätter att göra mig sällskap ett tag så att vi gemensamt kan skapa ett mirakel.

Utan läsare har nämligen texter ingen betydelse men redan nu är ni överraskande många. Ännu fler blir det om du som uppskattar min nya hemsida talar om det för vänner och bekanta. Rom byggdes som bekant inte på en dag och man ska inte förvänta sig att miraklet inträffar omedelbart.

Vi har dessutom kunnat erbjuda en hel del som känns lite nytt och spännande. Alldeles nyligen fick vi en längre intervju med parlamentarikern Peter Lundgren som sitter i europaparlamentets trafikutskott. Han gav intressanta insikter i arbetet för att höja totalviktsgränsen på B-kort till 4,25 ton. Lite tjuv och rackarspel pågår uppenbarligen bakom kulisserna och lite lyfte han på förlåten.

Tanken är att poddarna ska ge dig en intressant stund när du sitter och njuter av campinglivet eller varför inte när du är på väg till nästa äventyr. Vi har även så här under valåret velat höra hur partierna ser på hur campinglivet ska kunna fortsätta, hur de ser på trafik och husbilsbeskattningen.

Men livet runt camping, husbilar och husvagnar är så mycket mer. Det är inspiration, upplevelser och livsglädje. Förstås även teknikutveckling men för de flesta handlar det mer om upplevelser med det fritidsfordon man redan har. För poängen är ju just att ett fritidsfordon gör det så mycket enklare att hitta det som andra har så mycket svårare att uppleva. Friheten som annars är så svårfångad.

Det inte varit några mässor sedan vi startade om vi undantar Florida RV Supershow som ändå är lite perifer för oss i Sverige. Men det kommer fler nu när sådana blir lite lättare att genomföra i spåren av lättade restriktioner. Dessutom blir det säkert fler intressanta evenemang igen, något säkert du som jag längtat efter. Vi får säkert anledning att träffas regelbundet om du älskar friheten med campinglivet.

Fortsätt att låta milen bli färre än upplevelserna men tänj hela tiden på gränserna. Låt resan bli målet. Då blir säkert även upplevelserna till årets mirakel.

Pelle Kjörling

din webbredaktör

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 81 = 84