Idag öppnar Caravan Salon

Annons:

Europas, om inte världens, viktigaste branschmässa för fritidsfordon slår upp portarna för vanliga besökare idag. Speciellt inbjudna samt branschfolk och press hade dock möjlighet att besöka mässan redan igår, något som många uppskattar eftersom publiktrycket är högt och det är svårt att arbeta i konkurrens med många nyfikna besökare.

I år är mässan mer omfattande än någonsin och fler än 700 företag tävlar om de troligen fler än 200 000 besökarnas uppmärksamhet. Utställarna kommer från åtminstone 34 länder som fördelas i de 16 hallar som behövs för att rymma alla aktiviteter. För att det ska bli rimligt överskådligt är mässhallarna tematiserade så att exempelvis premiumsegmentet, instegsmodeller eller tillbehör har åtminstone varsin hall. Nytt för i år är att de som vill konvertera en skåpbil till en husbil har en egen avdelning.

I takt med det ökande intresset för vanlife är just ombyggnader något som väcker nyfikenhet och den delen kommer att hållas mellan hallarna på det stora torg som traditionellt även har mängder av pubar och restauranger vilka nu kommer att samsas med experter inom bygg- och materialteknik. Här kan man få tips från kunniga inom allt från planlösningar till elinstallationer. Platsen har fått det passande namnet Adventure DIY.

Mässan är nu så omfattande att de skapat en interaktiv planerare eftersom få, om någon, kommer att ha möjlighet att se allt.

Parkeringen har plats för 3 500 husbilar och har du inte redan besökt denna enorma mässa är ett besök något som kommer att få dina mungipor att gå ända upp till öronen. Här finns allt som kan intressera publiken och nu börjar rapporteringen om världspremiärer av både husbilar och husvagnar. Räkna även med ett och annat konceptfordon.

Caravan Salon håller öppet till den 4:e september 2022.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


73 − = 70