Idag är det onormal tid

Annons:

Det där med tid är knepigt. Inte bara för att den sällan räcker till utan mer för hur normal den är. Igår var den nämligen normal men det är den inte längre. Så då måste ju tiden vara onormal idag. Vem är det egentligen som vill ha en onormal tid?

Själva klockan blev också onormal. All tid hade samlat ihop sig i botten på den. Jag blev tvungen att gnugga mig en gång extra i ögonen nu på morgonen för att se om klockan och inte bara tiden hade blivit onormal. För jag betraktar i högsta grad klockan som onormal. Om inte annat som ovanlig och ganska meningslös. Den har man verkligen inte stor nytta av.

Jag försökte ta hjälp av Google så jag sökte på normal tid men fick bara meningslösa svar om normaltid. När jag sökte på onormal tid blev svaren helt uppåt väggarna. Värre är klockan som sitter på väggen.

Men nog känns det lite extra onormalt i år med alla evenemang? Det normala var ju nyligen att evenemang skulle undvikas. Även på det sättet har det nyss normala blivit onormalt. Just det gör mig dock inget men lite fundersam på vad som är normalt och onormalt när det gäller evenemang är jag ändå.

När jag lusläste alla artiklar om onormal tid som Google hittade fann jag åtminstone denna låda som döpts till “useless box“. Är det normalt? Det var ju i varje fall igår den dök upp när det mesta var normalt. Så nu använder jag mycket av min tid att fundera på om jag borde köpa den. Framför allt undrar jag vad jag ska ha den till. Förmodligen är den lika meningslös som mitt googlande var.

Och ingenstans hittar jag något normalt om onormal tid. Inte ens klockan hjälper till.

Så här ser en useless box ut
men är det bara att den är stängd som skiljer? Nu får jag använda tiden till att fundera på vilken jag ska välja.

Bildcred huvudbild: Henning Svedberg

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


33 + = 42