Husbilsrallyt är tillbaka

Annons:

Att umgås är campinglivets kärnvärde och ett rally är också något speciellt. Technik Caravane Rallye kombinerar detta och brukar röna stort intresse när det körs i Aulendorf i Tyskland. Låter det spännande att delta ska du anmäla dig snarast men annars kan det ju vara intressant att åka förbi och se hur husbilarna far fram.

Rally körs den 16 – 19 juni 2022 och antalet deltagande är begränsat till 75 fordon. Start och mål är på Carthago Reisemobilbau i Aulendorf.

Det finns fyra kategorier, fordon upp till 7 meters längd, 7 till 8,5 meter, 8,5 till 9 meter och över 9 meter. Rallytsträckan är 250 kilometer och den körs i två etapper och dessutom finns sex specialsträckor som är stängda för allmän trafik. Självklart kommer vinnarna, troféerna och buffén återigen vara av högsta kvalitet och när rallyt är över kommer alla att inse att det inte spelar någon roll vilken placering de fick, för deltagandet i sig är jättekul.

Rallyt har, etablerat sig som en populär träff och totalt kommer 17 tillverkare och företag från branschen att ge sig ut på denna tredagarstur. På ställplatserna kan besökarna ställa frågor, titta på produkter och prova dem. Detta ger möjlighet till intressanta samtal med experter och likasinnade.

Har du chans ska du åka och titta på detta speciella evenemang och vill du anmäla dig gör du det här men då senast den 15 april.

GPS: 47°56’20.4″N 9°39’08.1″E

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 1 = 1