Höstlovstips i fjällen

Annons:

Höstlovet är kanske det färggladaste lovet vi har med alla sina färgsprakande fjällbjörkar, svampar och bär. Med ett lite lugnare tempo än sommar- och vinterlov så bjuder höstlovet på allt från cykling och fjällvandring till äventyrsbad och klätterparker.

VANDRA OCH CYKLA I ÅRE ELLER SÄLEN

Frisk och krispig höstluft, magiskt färgsprakande natur, porlande vattendrag och ett lugnare tempo med färre besökare – fördelarna med att vandra och cykla i fjällen på höstlovet är många. Lederna på samtliga av SkiStars destinationer får ett helt nytt utseende i höstskrud och skogarna i fjällen bjuder på en tystnad du inte hittar någon annanstans. 

Klätterparkerna i Åre och Sälen håller öppet och med tiotalet banor i olika svårighetsgrader och flertalet ziplines så är klätterparkerna riktiga höjdare för dig som söker utmaningar utöver det vanliga.

Kanske lockar trailcykelområdet i Lindvallen, Sälen. Här cyklar du på maskingrävda leder genom skog och mark där inslag av hopp, dropp och doserade kurvor förekommer. Vill du förfina cykeltekniken hittar du både pumptracks och skills areas i området.

I Sälen är liften Experium Express öppen dagligen under vecka 44, perfekt om du vill vandra och spara lite höjdmetrar i benen. Upplevelsehuset Experium i Sälen erbjuder mängder med inomhusaktiviteter som äventyrsbad, bowling, restauranger. Dessutom finns SkiStar Lodge Experium alldeles intill. 

All info om höstlov i Sälen och Åre: https://www.skistar.com/sv/inspiration/reseperioder/hostlov-i-fjallen/

Bildcred: SkiStar

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


− 6 = 2