Handhållen steamer håller kläderna fräscha

Annons:

Vill du hålla kläderna fräscha när du är ute och campar är en steamer ett praktiskt tillbehör. En sådan håller kläderna i ordning trots att tvättmöjligheterna ofta är begränsade när man är ute med sin husbil eller husvagn. En steamer har du dessutom nytta av när du är hemma.

Utöver att en steamer tar bort veck och skrynklor kommer den heta ångan från steamern också att döda bakterier, ta bort odörer och fräscha upp tyget. Om du till exempel vill ha en pressad krage eller manschett finns hybrider mellan steamer och strykjärn. De har en uppvärmd frontplatta som kan ge antingen ett pressat eller ett slätt resultat. Ett exempel på en sådan är Steamery Cirrus No.3 Iron Steamer som placerat sig bra hos test.se.

När det gäller steamers är annars Philips ett varumärke som har många olika modeller med varierande storlek och egenskaper. Även Steamern Philips Steam&Go Plus med en kompakta design har placerat sig bra i test.se och dessutom fått bra recensioner av såväl kunder som testpaneler. Den tar enligt Philips bort upp till 99,9 procent av bakterier och illaluktande odörer från de textilier som ångas. Den behöver inte heller pausas eftersom ångan är konstant och ångutsläppet är 24 gram per minut och det följer med en borste som passar bra för tjockare tyger och en värmetålig påse för förvaring. Den uppges vara färdig att användas på bara 28 sekunder.

En steamer väger inte mycket men kräver 230 volts el. Prisnivåerna är runt 600 kronor och de finns på de flesta ställen som säljer hushållsel.

Bildcred: Steamery Stockholm PM

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


5 + 1 =