Halloween blir ruskig på Kolmården

Annons:

Mellan den 8 oktober och 6 november förvandlas Kolmården till en rysmysig plats för hela familjen med massor av läskiga upplevelser, otäcka gastar och fartfyllda åkturer. I år är parken ruskigare än någonsin med massor av nyheter så som Skattgömman, mystiska UV-tunneln och populära Pumpania som blir ännu större. För de allra modigaste finns två nya skräckupplevelser Hospitalet och Ritualen. Självklart finns också lagom rysmysiga och helt spökfria områden för de yngsta besökarna.

Under fem kvällar efter att parken stängt sitt ordinarie Halloweenfirande, öppnar vi portarna på nytt och bjuder in till en mörkare upplevelse – Horror Nights – där skräcknivån är maxad i både skräckhus och tematiserade områden. Här väntar gastkramande upplevelser som garanterat får blodet att frysa till is. Ingenstans är man fredad från onda väsen och därför är den rekommenderade åldersgränsen 13 år under Horror Nights.

– Halloween är en hemskt rolig säsong! I år satsar vi stort med fler lagom läskiga områden för våra allra yngsta besökare samtidigt som vi maxar upplevelsen för dem som verkligen älskar skräck, säger Christine Karmfalk, vd Kolmården. 

Nytt för i år är även så kallade JetPass där våra gäster bokar inpassage till våra skräckhus en viss tid och får tillgång till en expresskö. För Halloween gäller ett jetpass per person och för Horror Nights två jetpass per person. 

Biljetterna till Halloween på Kolmården och Horror Nights släpps idag kl 13:00, för våra gäster med årskort Wild Card släpps biljetterna redan kl 09:00.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


69 − = 68