Gratis ställplats i Falkenberg

Annons:

Vid jaktbutiiken Engelsons i Falkenberg finns det möjlighet att fricampa med husvagnar och husbilar på deras kostnadsfria ställplats. Ställplatsen har inte el och toaletter men handlar du i butiken finns det en toalett där.

Platserna är inte bokningsbara.

Butiken ligger rakt över gatan och är Falkenbergs största butik med jakt- och fritidskläder till aktiva jägare, hund- och friluftsmänniskor.

Även om det är trevligt i och utanför Engelsons så finns det mer att se och göra i Falkenberg. Du har gångavstånd till matbutiker och ett köpcenter. Falkenbergs centrum ligger fem minuters bilresa bort och bjuder på en pittoresk småstad med charm! Gamla stan med sina kullerstensgator, sneda och vinda trähus och den medeltida kyrkan är väl värda ett besök. Och är man i Falkenberg sommartid får man bara inte missa Skrea strand, en av Hallands finaste och mest populära sandstränder med bland annat en 250 meter lång badbrygga.

Är du hungrig så finns en uppsjö av härliga matställen. Här hittar du alla härliga caféer, barer, pizzerior och restauranger! >>

Här hittar du Engelsons hemsida.

GPS: 56°54’58.0″N 12°29’52.8″E

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


35 − = 29