Globe-Traveller för två

Annons:

De som reser två får nu ytterligare ett trevligt alternativ i och med att polska Globe-Traveller lanserar 2X, en 636 centimeter lång plåtis med ett ovanligt välutrustat kök. Även Globe-Traveller garderar mot basfordonsbrist och erbjuder modellen på såväl Fiat Ducato som Peugeot Boxer. Modellen kan ses som en variant på den 37 centimeter kortare 2XS som lanserades i våras vars planlösning är snarlik, köket undantaget.

Många skriver nog under på att den varmt färgsatta inredningen ger en inbjudande känsla även om tyck och smak är individuell. Atmosfären understryks av den snygga men diskreta ljussättning som Globe-Traveller valt.

I golvet finns dessutom bra förvaringsfack vilket ökar möjligheterna att hålla god ordning.

Det är det ovanligt stora pentryt på 2X som genast fångar blickarna. Utöver en stor bänkskiva erbjuder köket också gott om förvaringsutrymme där apotekarutdrag ger bra förvaring tillsammans med de rikligt förekommande lådorna och väggskåpen.

Praktiskt är även sophanteringen där två sopkärl hänger i ett utdrag mitt emot pentryt. Den något upphöjda skänken rymmer för övrigt även kylskåpet och bänkytan ovanför kan användas som en extra arbetsyta.

Då inredningen är anpassad för två är sittgruppen mindre men gjord så att man ändå kan sitta mitt emot varandra. Vill man stuva undan bordet kan det läggas undan i ett förvaringsfack.

Längst bak finns ett mindre men praktisk badrum där fack i väggen ger bra förvaring och den franska dubbelsängen finns på förarsidan. Från sängen med förvaring under och hela vägen fram finns överskåp och i anslutning till badrummet finns en garderob.

Standardutrustningen för Globe-Traveller inkluderar även ett solcellssystem, ett litiumjonbatteri och en Truma 6 dieselvärmare. En Maxxfan kan beställas som tillval och det är en kombination av fläkt, ventilation och takfönster. Det finns också en utomhusdusch och en Wifi-kontrollmodul.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 14 = 18