Fler än 75 000 förhandssålda biljetter till brittisk mässa

Annons:

Ytterligare en värdemätare när det gäller intresset för husbilar och husvagnar blir när Motorhome and Caravan Show i Birmingham sluträknar besökarna den 23 oktober. Mässan öppnar den 18:e och hittills har fler än 75 000 biljetter sålts i förhand vilket kan jämföras med deras rekord på 101 606 för hela mässtiden. Det rekordet räknades in förra året efter det att mässan på grund av covid-restriktionerna tvingats till en paus på två år.

Även om det mesta i fordonsväg redan är premiärvisat på Caravan Salon (Tyskland), Salone del Caravan (Italien) samt Véhicules de Loisirs (Frankrike) kan vi vänta oss några nyheter även om dessa kanske inte i första hand letar sig vidare till Sverige. Alla dessa tre mässor har slagit publikrekord och trots alla domedagsprofetior i krigets och inflationens spår är förväntningarna stora för att även Motorhome and Caravan Show sällar sig till rekordskaran.

Mässan är Storbritanniens största inom genren och fler än 350 utställare slåss om besökarnas intresse i de elva hallarna där, utöver husbilar och husvagnar, campers har sin givna plats liksom tält i alla tänkbara former, övriga tillbehör samt tips på trevliga resmål.

Även i Birmingham lägger mässan stort fokus på fritidsfordon som en livsstil, mycket kommer att handla om inspiration då publiken till stor del förväntas vara yngre personer med vanlife i blodet.

– Vi är alla väldigt glada över återkomsten av branschens nationella skyltfönster – Motorhome and Caravan Show på NEC. Vi kommer att få se flera spännande nyheter från de ledande tillverkarna från både Storbritannien och Europa. Vi är även glada för att många av dem använder vår mässa för att lansera nya versioner och fordon som kommer till den brittiska marknaden, skriver Karen Dodd, Marketing Director of NCC Events i ett pressmeddelande. Efterfrågan på biljetter speglar det växande konsumentintresset för husbilar, husvagnar och campers. Vi ser fram emot att välkomna såväl nybörjare som bekanta ansikten till mässan, förse dem med alla produkter, hjälp, råd och den information de behöver om alla aspekter av ägande av fritidsfordon samt en stor dos reseinspiration att sparka igång sina äventyr till säsongen 2023.

Dela gärna!

Annons:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


+ 52 = 59